Agenda 2014

Projecten

Geweest

februari
5
april
2
16
23
30
mei
7
14
28
juni
4
9
juli
1
1
september
2
oktober
8
november
24
februari
25
maart
3
april
14
juni
23
september
20
januari
21
februari
6
10
10
mei
18
oktober
16
april
20
oktober
5

Tafeltennis op de Kaap

» 7 mei 2011

Rotterdam in de ban van het wereldkampioenschap tafeltennis. Wie wordt kampioen van de Kaap?

Op zaterdag 7 mei staat het China op de Kaap programma helemaal in het teken van het WK Tafeltennis dat van 8 tot en met 15 mei 2011 in Rotterdam plaatsvindt. Tafeltennis zit Chinezen in het bloed. In geen land ter wereld wordt er zoveel getafeltennist als in China. Daarom organiseert China op de Kaap samen met Tafeltennisvereniging Feijenoord van Teylingen en het Poortgebouw een heel programma rondom dit WK. Er is een tafeltennistoernooi en verder zijn er demo’s en clinics waar je zelf van echte profs alle tips en trucs kunt leren om ook een sterspeler te worden!

Om 14.00 uur warmen we eerst op met een korte Qi Gong workshop. Qi Gong is een onderdeel van de traditionele Chinese geneeskunde om de lichamelijke en geestelijk gezondheid te bevorderen. Qi staat voor het Chinese concept van levensenergie; Gong betekent zoveel als “de kunst” of “vaardigheid”. Qi Gong gaat kort gezegd over het beheersen van en werken met levensenergie. Door bepaalde bewegingspatronen en ademhalingstechnieken brengt Qi Gong lichaam en geest in evenwicht. Dit heeft een positieve werking op de gezondheid.

Vanaf 14.30 uur worden op het Deliplein verschillende clinics en demonstraties tafeltennis gehouden. Profs laten zien hoe het moet en leren ons allerlei trucs! Vervolgens kun je zelf een potje tafeltennis spelen of zelfs deelnemen in het toernooi dat we die middag organiseren. Doe mee aan het meest unieke tafeltennistoernooi van de regio. Iedereen is welkom; van camping-speler tot semiprof! Voor de winnaar is er een leuke prijs.

We sluiten de middag af met een passende film!

Aanmelden

Geef je voor het toernooi op door een mail te sturen naar: info@chinaopdekaap.nl onder vermelding van ‘tafeltennistoernooi’. Vermeld in de mail in ieder geval je contactgegevens zoals naam,  telefoonnummer en je speelniveau, bijvoorbeeld: beginner, speelt wel eens of lid van een vereniging.

Entree: Gratis toegankelijk
Locatie: Deliplein en China op de Kaap-huis (Delistraat 30) op Katendrecht
Tijdstip: Vanaf 14.00 uur t/m 18.00 uur

2 reacties

  1. Het was super. Onder de schaduw van de bomen buiten op het plein (fanatiek) tafeltennis spelen. Voor de kids waren er leuke “pingpong” spelletjes. Echt China op de Kaap!

    Geplaatst door Khing | 12 mei 2011/11:18

  2. 1engineering…

    Geplaatst door 1articles | 17 februari 2022/17:07

Helaas, het reactieformulier is op dit moment gesloten.

« terug naar het programma overzicht «

China op de Kaap © 2022|Webdesign: Gerard Vink - - -