Agenda 2014

Projecten

Geweest

februari
5
april
2
16
23
30
mei
7
14
28
juni
4
9
juli
1
1
september
2
oktober
8
november
24
februari
25
maart
3
april
14
juni
23
september
20
januari
21
februari
6
10
10
mei
18
oktober
16
april
20
oktober
5

Annulering Kaapse Afhaalroute

» 16 oktober 2013

Helaas zijn we genoodzaakt om de Kaapse Afhaalroute te annuleren. We vinden het ontzettend jammer dat we de rijke oogst van de Chinese Moestuin nu niet groots kunnen vieren. Ben je wel benieuwd naar de resultaten van de Chinese Moestuin en wat die hebben bijgedragen aan ons onderzoek naar het thuisgevoel onder de Chinese gemeenschap?

Kunstboek China op de Kaap

Alle resultaten van de Chinese Moestuin en Afscheidsfoto willen we bundelen in een eigen kunstboek over China op de Kaap; van slimme tuiniertips en lekkere recepten tot verhalen en foto’s van Chinese migranten, van informatie over bijzondere Chinese groenten en kruiden tot de creatie van de nieuwe theesmaak Kaapse Thee.

Onze subsidiënten maken al een deel van dit prachtige kunstboek vol illustraties en verhalen mogelijk. Het andere deel willen we bij elkaar krijgen door middel van sponsoring, voorverkoop en crowdfunding. Draag je China op de Kaap een warm hart toe en wil je een donatie doen aan ons kunstboek, mail dan naar info@chinaopdekaap.nl. Dan ontvang je meer informatie over de mogelijkheden van doneren. Hartelijk dank!

 

Reageren?

Er zijn nog geen reacties.

Helaas, het reactieformulier is op dit moment gesloten.

« terug naar het programma overzicht «

China op de Kaap © 2022|Webdesign: Gerard Vink - - -